Mikkel Schrøder Uldal

    

Det her show har ulmet i mig i mange år. Tænk at kunne give publikum noget at grine, græde og tænke over på én og samme tid!

Det kan kun gå for langsomt med at komme på landevejen igen og fortælle historier om mænd og drengerøve. Historier om det, der gør os bange, det der gør ondt, og det der gør os glade og lykkelige.


SE MERE PÅ mikkelschrøder.dk

Gordon Kennedy


Jeg håber og tror folk vil genkende sig selv i det her show. Kvinderne vil elske at høre om deres mænd og måske oven i købet forstå dem bedre, når de hører, at sådan er alle mænd... Og mændene vil blive befriet over at høre, at det ikke kun er dem, der troede at de havde de tanker og fantasier i en alder af 40. Det er min ambition med showet.


Joachim Knop


Jeg ønsker at vi - fire mænd

omkring de 40 - vil være i stand til at

fortælle ærlige historier fra vores liv.

Historier fra hverdagens rutiner med børn, kærester, sure sokker, og vilde drømme om at være med i en Hollywoodfilm. Med humor som våben og ærlighed som kompas,

ved jeg, at vi kan kæmpe mod vores indre drager og skabe et fantastisk og originalt eventyr.


SE MERE PÅ knopera.dk

Farshad Kholghi


Jeg har i mange år forsøgt at løbe fra mine indre dæmoner. Men, som alle ved, er der ingen der kan undslippe dæmonerne.

På et tidspunkt blev jeg træt af at løbe, og tog en beslutning. Jeg stoppede op og så dæmonerne, og alt det jeg var bange for, i øjnene. Det viste sig at være den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.


SE MERE PÅ farshadkholghi.dk

FORSIDE      |      SHOW      |      TURNÉ & BILLETSALG      |      YOUTUBE      |      BIOGRAFI      |      PRESSE      |      KONTAKT